Calculator concediu medical

Calculator concediu medical in Excel, pentru determinarea bazei de calcul pentru un concediu medical.

calculator concediu medical

Modelul are formulele facute, deci singurlul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa introduceti datele corespunzatoare in el. BAZA DE CALCUL PENTRU MEDICAL constituie un document fara de care dosarul pentru recuperarea banilor din CM nu este acceptat.

In modelul propus trebuie sa introduceti pentru fiecare din ultimele 6 luni, luna in cauza, anul, zilele lucratoare din luna si zilele lucrate (de salariatul in CM), dar si zilele de CM avute in fiecare luna.

Dupa compeltarea acestor date, veti introduce si salariul total (in fapt brutul) angajatului din fiecare luna, dupa care si cuantumul indemnizatiilor CM din fiecare luna (daca este cazul), dupa care va rezulta pe ultima coloana totalul luat in calcul pentru baza.
Daca ati introdus datele corect, in penultimele 2 casute din model (colorate in verde) vor aparea numarul total de zile calculate pe perioada si total sume pe perioada, iar in ultima casuta va aparea in lei nivelul indemnizatiei zilnice. In fapt, aceste date le treceti pe certificatul de CM, aplicand in acelasi timp si procentul de pe certificatul de CM asupra sumei din ultima casuta, pentru completarea ultimei rubrici de pe certificat.

Descarcati documentul Calculator concediu medical

Calculator concediu medical
Leave a Reply