Convertor Fahrenheit,Celsius,Kelvin

Un convertor foarte util, care converteste instantaneu între unitățile de temperatură Fahrenheit, Celsius majore, și Kelvin. Fahrenheit,Celsius,Kelvin
Fahrenheit: Celsius:   Kelvin:  
  • Fahrenheit, care se citește [ pron. farănhait ], este o scară de temperatură utilizată în cadrul sistemului anglo-saxon de unități de măsură. Gradul Fahrenheit, notat cu °F, este unitatea de măsură a temperaturii și diferenței de temperatură pe această scară.
  • Celsius se referă la scara de temperatură Celsius (în centigrade). Grade Celsius (simbol: °C) se referă la o temperatură exprimată pe scara Celsius. Gradul Celsius este de asemenea unitatea folosită pentru indicarea unui interval de temperatură.
  • Scara Kelvin este scară de temperatură termodinamică (absolută) unde temperatura de zero absolut (0 K) este cea mai scăzută temperatură posibilă, nimic neputând fi răcit mai mult, iar în substanță nu mai există energie sub formă de căldură. Unitatea de măsură a scării Kelvin este kelvinul (simbol: K), care este unitatea de temperatură în SI și este una din cele șapte unități de măsură fundamentale.
fahrenheit,celsius,kelvin http://ro.wikipedia.org/wiki/FahrenheitLeave a Reply